Rulla på lilla boll rulla på!

Heej,
 
Lite random rubrik men den duger tycker jag :)
Förlåt att jag inte har bloggat sen i fredags typ men jag har faktiskt haft mkt att göra den större delen av tiden :P
Men nu är jag här iaf :D Lycka! 
 
Jag vet faktiskt vad jag ska ta mig till för tillfället, det är så att jag har spänningshuvudvärk sen i måndags morse och det tar kol på mig.  Jag är överkänslig mot starkt ljus och kunde inte ens sitta i klassrummet idag pga lamporna. Drygt är det, får bara mer ont i huvudet av allt ljust ute oxå.. :( Var till skolbrorsan idag och han visste inte riktigt vad jag skulle göra men jag skulle uppsöka läkare om det inte blev bättre snart, inge mer sjukhus orkar inte jue! De bara skickar hem mig även fast jag har ont och är sjuk egentligen! 
Så jag orkar inte med det lägre, skicka mig till riktiga läkare tacck eftersom Tierps sjukhus inte kan ta reda på vad det är för jävla fel på mig!  Blir så arg och frustrerad på allt bara, vill ju veta vad det är för fel på mig. Det är inte så kul kan jag lova att gå runt och inte veta vad det är för fel på mig. Att få attcker då man inte kan röra sig är jue inte normalt vad jag vet. Men nu ska jag släppa det här och försöka vara lite positiv :P
 
Det ska tydligen hjälpa :D
 
 
Nu ska jag återgå till att spela Hay day på min lilla systers iphone! Jag vill oxå ha en fast jag har jue hennes att sno hela tiden så jag klarar mig nog! 
 
Pusspuss! 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0